• Publicerat 9 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Norrköping fortsätter att värva. Nu skriver Sportbladet att försvarare Rasmus Lauritsen är så gott som klar för klubben. 

Det har tidigare ryktats om att den danske mittbacken Rasmus Lauritsen är på ingång till Norrköping.

Nu skriver Sportbladet att det nu ska vara klart mellan parterna. Enligt tidningen återstår det enbart en läkarundersökning innan Lauritsen skriver på för Norrköping. Mittbacken skulle i så fall ansluta från den danska föreningen Vejle.

Det står också att läsa att 22-åringen kommer ansluta på ett treårskontrakt och att Peking betalar cirka 3 miljoner kronor för att köpa loss Lauritsen. Han blir med det en av ersättarna till Andreas Johansson som lämnade för spel i Halmstad efter säsongen.

Rysk media har tillika tidigare skrivit om att Norrköping även varit intresserat av försvararen Eidur Aron Sigurbjörnsson tillhörande Valur.