• Publicerat 9 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Alexander Milosevic anslöt nyligen till Championship-klubben Nottingham Forest som Bosman. Nu vill mittbacken göra samma resa som Pontus Jansson. 
– När jag såg det, så kände jag att jag kan göra samma resa som han har gjort, Varför inte?, säger mittbacken enligt Nottingham Post.

Alexander Milosevic tog steget till Nottingham Forest och Championship efter en guldkantad säsong hemma i AIK. Mittbacken skrev på ett 18-månaders kontrakt. Nu siktar guldhjälten på att ta samma plats som Pontus Jansson gjort i konkurrenten Leeds United.

– Om du ser vad som hänt med honom sedan han kommit hit och stegen han tagit i England, han är ett etablerat namn här nu. När jag såg det, så kände jag att jag kan göra samma resa som han har gjort. Varför inte? Säger Milosevic enligt Nottingham Post.

Landslagsspel är också ett av delmålen:

– Jag vill spela för Sverige igen, naturligtvis. Det är min ambition. Men jag vet att om jag spelar bra här så blir jag uttagen i landslaget. Om jag inte spelar bra kommer jag inte bli det. Det är så det är, menar Milosevic.

Milosevic kastades in i hetluften direkt när han gick rakt in i startelvan i debuten. I dagens match mot Brentford kan spelaren återigen få chansen från start. En match laget bör vinna om det ska bli tal om några topplaceringar:

– Vi måste vinna nästa match och sedan matchen efter det och bara fortsätta på det viset. När du vinner matcher kommer du toppa tabellen, säger Milosevic och avslutar med:

– Vi kan inte tänka på vilka vi ska möta i april. Vi kan bara fokusera på lördag.