• Publicerat 9 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

‎Alexander Kacaniklic är klar för Hammarby. Detta meddelar klubben nu på sin officiella hemsida. Spelaren har signerat ett treårskontrakt.
– Att kunna få hit en spelare med Alexanders meritlista innebär ännu ett steg för Hammarby på vägen att etablera sig som en toppklubb i Sverige, säger Bajens sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsidan. 

Alexander Kacaniklic har varit på gång till Hammarby under en längre tid nu. Ryktet startade egentligen efter att FotbollDirekt avslöjat att mittfältaren befunnit sig på Bajens träningsanläggning Årsta.

Nu snart en månad efter händelsen är övergången officiell. Kacaniklic ansluter närmast från franska Nantes och har signerat ett treårskontrakt.

– Det är skönt att det äntligen är klart, och jag är oerhört glad över att vara här. Jag längtar efter att komma igång med laget, och jag längtar efter att spela matcher. Det ska bli väldigt kul detta, säger Kacaniklic till Hammarbys hemsida.

Sportchefen Jesper Jansson ger sin syn på värvningen:

– Att kunna få hit en spelare med Alexanders meritlista innebär ännu ett steg för Hammarby på vägen att etablera sig som en toppklubb i Sverige, säger Jansson till hemsidan och fortsätter:

– Han hade anbud från andra klubbar utomlands men han ville verkligen till Hammarby, och det är vi väldigt glada för. Vi får in en sann klasspelare i en redan väldigt bra trupp, och nu ska vi ge Alex tid att komma i ordentlig form, sedan kommer vi ha mycket stor nytta av honom.