PORTUGAL. Här Casper Nordqvist om IFK Göteborg och IFK Norrköpings camps nere i Portugal så här långt. FD:s utsände gör tiotalet dagar nere i Portugal – imponeras mycket av Norrköping så här långt, samt speciellt två namn i Blåvitt.

IFK Norrköping såg bra ut tidigt i fjol inför Magnus Österberg som den gången var utsänd från FotbollDirekt.
Nu handlar det om samma fina, höga tidiga nivå igen och den här gången inför Casper Nordqvist. Ett IFK som milt utryckt har byst av spännande offensiva alternativ. Nu var man inte på allvar förra året en guldkandidat, mer en outsider.
Så b l i r det inte i år. Inte en chans.
FotbollDirekts Casper Nordqvist som sett det mesta i Lagos och Albufeira (Norrköping) med både Norrköping och Blåvitt, att Norrköping måste jämställas denna gång med så väl AIK som Malmö FF.

Och det behöver inte vara bra bara för att Norrköping tagit så stor plats som man gjort i det gångna januarifönstret. I allt väsentligt så låter det på tränare Jens Gustafsson som att det kan bli aktuellt med ytterligare affärer för östgötarna.

Här FotbollDirekts Casper Nordqvist nere från hamnen i Lagos  om sin syn på Norrköping och IFK Göteborg så här långt. Ett Blåvitt som är starkt beroende av ett par få namn. Sårbart på ett helt annat vis än exempelvis Norrköping.