• Publicerat 8 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Behrang Safari försöker sig på en sammanfattning av lägret i Marbella, Spanien – både positiva och negativa betyg delas ut. Försvararen delar även med sig om lagets tankar inför de stundande Chelsea-mötena. 
– Vi har ställt in oss på att vi inte kommer ha jättemycket boll – det kommer bli tufft, säger backen i intervju med FD:s krönikör Patrick Ekwall. 

Behrang Safari vände hem till Sverige och Malmö sommaren 2016. Sedan dess har han varit en av de stora ledarna i laget. Med sin rutin och pondus kan du alltid förvänta dig en helgjuten insats på vänsterflanken från den numera 33-årige försvararen. Safari som har en fin karriär bakom sig med fem ligatitlar från tiden i Basel, två från sejouren i Anderlecht och i nuläget står han på tre i MFF-tröjan – tio totalt, en imponerande samlingen.

Här ovan kan du höra Safari prata om de vad laget har slipat på lite extra inför mötet med Chelsea på hemmaplan nästa vecka.