Malmö FF fick nyligen känna på Kristoffer Olsson, Viktor Claesson och Sverigebekante brasilianaren Ari. Förlust 0- 2 för MFF och nu har FD:s krönikör Patrick Ekwall träffat AIK:s 50-miljonersaffär nere i Marbella.

AIK:s ryssförhandlingar trissades så till den milda grad att Kristoffer Olsson slutade som den tredje dyraste allsvenska affären genom tiderna, tillika så tog han tronen som den mest inkomstbringande inhemske mittfältaren någonsin.

Krasnodar har nu gått och blivit hans nya liv, en rysk klubb med ett mycket gott anseende. Andreas Granqvist och Viktor Claesson har tidigare visat vilken kvalité de känner att klubben har – ett anseende nu även Olsson direkt också instämmer i.
Kristoffer Olsson är alltså köpt för 50 000 000 men han skruvar inte på sig det minsta på sig över att nu plötsligt vara ett av ansikterna utåt på ett ställe som vill husera på hög europeisk nivå.

För några dagar sedan gjord Krasnodar 2- 0 på Malmö och Olsson spelade. Den ryska klubben ligger ju just nu jämte MFF nere i Marbella.
Patrick Ekwall har här en intervju där den förre AIK-stjärnan däremot skruvar på sig inför det ryska språket.