BELEK. Väldigt många turer kring Hammarbys motståndare i Belek i morgon. Nu ett nytt, och slutgiltigt – besked. Bajen möter japanska Shonan Bellmare.
– Det är inga ändringar, det blir match mot det japanska laget, säger Hammarbys medieansvarige Axel Pershagen till FotbollDirekt.se.

Det har varit snurrigt kring Hammarbys träningsmatcher på lägret i Belek. Första matchen mot St Pölten flyttades flera gånger innan det till sist blev match i måndags.

I morgon väntar ny match. Mot Pohang Steelers (Sydkorea) eller Shonan Bellmare (Japan), det var frågan. Pohang Steelers bokades innan Hammarby kom ner, sedan ändrades det till Shonan. I dag uppgavs att det blir mot Pohang Steelers trots allt.

Men sedan en ny vändning – japanska Shonan Bellmare, match i morgon på planerad tid, klockan 12 svensk tid. Jens Sylsjö från arrangören Nordico Sports förklarar turerna:

– Shonan sade att de gärna inte ville spela match i morgon, för de hade åkt på flera skador, fem spelare. Då föreslogs Pohang Steelers, men i så fall i dag för det var deras enda möjlighet. Men det sade vi nej till, säger han till FotbollDirekt.se.

Nu ska läget dock vara så pass okej i det japanska laget att man kommer till spel i morgon. Axel Pershagen från Hammarby ger slutgiltigt besked;

– Det är inga ändringar, det blir match mot japanska laget som var sagt tidigare. Det är det slutgiltiga beskedet.