Foto: Bildbyrån

MARBELLA: Viktor Claesson har gjort sig ett namn så stort att han nu värderas till 100 000 000. Det är det svaret Krasnodars ledning lämnat när klubbar försökt röra den svenske landslagsmittfältaren. Här träffar han Patrick Ekwall och sätter ord på Kristoffer Olssons start men får också frågan han avböjer att svara på.

Viktor Claesson har haft dagar som få kunde förutse när han lämnade Elfsborg.
Från att ha landat i helikopter på hemmaarenan Krasnodar stadium när han anlände första gången till den sydryska staden med nära 800 000 invånare – till att nu vara välkänd i rysk fotboll och ett huvudnamn för Janne Andersson i vårt landslag.

Stora steg för den sympatiske 27-åringen som är i en klubb som satsat tre miljarder i den egna arenan och väntas som exempelvis plöja ner mellan 300 000 000-400 000 000 bara i den egna akademin de närmaste åren.

För bara omkring tio veckor sedan så skrev Claesson ett nytt kontrakt. Nu rysk fram till 2021 och vid den tidpunkten hade han gjort sex mål och fyra assists.

Nu har FotbollDirekts Patrick Ekwall träffat honom.
Se videon HÄR nedanstående.