Marcus Antonsson går in i kommande Chelsea-matcher med en större uppmärksamhet kring sin person än vad han någon gång tidigare varit med om. Nu är han ett frontnamn för MFF och ett som kommer att uppmärksammas extra av Chelsea. Patrick Ekwall har träffat honom.

Marcus Antonssons mål var avgörande för Malmös succé i gruppspelet i Europa League. Utan dessa så hade MFF inte varit där man är i dag.
Antonsson som gått från tystnad i League One och kall i Leeds – till stormatcher han aldrig var i närheten av på Yorkshire-prärien.
Och det är en kille som ser ut att må bra.
Se hans avslappnade sätt tillsammans med Patrick Ekwall som träffade honom i går eftermiddag nere i Marbella.

Pressen, trycket som nu hänger över inför de enorma matcher som väntar med Chelsea så blir han avväpnande och mest leendes. Med allvaret så nära att det går att ta på så pratar han mest om en känsla som nu växer sig allt starkare.

Lägg där till hur han kommenterar hur han stoppades av Malmö FF i januari från landslaget.

Här Ekwall för FotbollDirekt.se, tillsammans med Marcus Antonsson som nyligen uppmärksammades av FD som aktuell för flera utländska klubbar. Priset uppges av Malmös styrelse ha satts till cirka 40 000 000. Det är pengar som skulle göra honom topp-10-mässig bland allsvenskans största affärer genom tiderna, om det blir verklighet.