ALBUFEIRA. IFK Norrköping satte bara en av fyra straffar i straffsparksläggningen mot Farense i går. I en videointervju med FotbollDirekt förklarar dock managern Jens Gustafsson att det är helt irrelevant.


Norrköping fick det tuffare i sin andra match nere i Portugal. FD:s utsände Casper Nordqvist har sett båda matcherna och flera träningar med Norrköping som precis som i fjol öppnar på ett sätt som omgående sätter en spännande ton för en av årets absoluta guldfavoriter.

Här Casper Nordqvist med Norrköpings manager som helhetsmässigt ger sin syn på Portugal-dagarna så här långt.
Gustafsson konstaterar att det förutom redan klara Christoffer Nyman och Sead Haksabanovic kan komma in ytterligare namn i vinter. Östgötarna är alltså inte klara, oavsett hur mycket spännande man plockat på sig vid det här laget.