LAGOS. Svenska cupen är bara en dryg vecka bort. IFK Göteborg gästar Nyköping nästa helg, en drabbning Robin Söder verkar missa.
– Som det ser ut är jag inte aktuell till första matchen, berättar han i en videointervju med FotbollDirekt.se.

FD FRÅN PORTUGAL – MED UTSÄNDE CASPER NORDQVIST

Han återvände i somras till IFK Göteborg efter fyra år i utlandet. Robin Söder ses nu som en nyckelspelare i det Blåvitt som har en väldigt ung trupp.

I början av vinterns försäsongsläger i Portugal körde Söder vid sidan av planen ihop med skadade Carl Starfelt, detta efter sin fotoperation i november. Nu tränar dock 27-åringen på med laget. Nästa helg kickar Svenska cupen igång och för Blåvitts del väntar bortafight mot Nyköping på söndagen.

LÄS: HÄR HYLLAS BLÅVITTIKONEN STORT 

Att Söder ska kunna lira mot ”Bissarna” om tio dagar ser mörkt ut.

– Som det ser ut nu är jag inte aktuell till första matchen, men sedan siktar jag på andra matchen att kunna vara med då. Det hänger ju dock på känslan och en helhetsbild, men målet är i alla fall andra cupmatchen med ett inhopp eller så. Det känns i alla fall som att det närmar sig, säger Söder i en videointervju med FotbollDirekt.se.

Se och hör anfallaren om detta och mycket annat i spelaren ovan!