• Publicerat 5 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Elfsborg har redan plockat in Pawel Cibicki. Nu skriver Sportbladet att Rosenborgs Jonathan Levi är på ingång på lån med köpoption på drygt nio miljoner kronor. 

Blott en tolfteplats i fjolårets allsvenska för Elfsborg. Stor besvikelse förstås och klubben har agerat. Pawel Cibicki in på lån från Leeds och Deniz Hümmet, med meriter från turkiska U21-landslaget, värvad från Trelleborg.

Nu kan nästa namn vara på väg in. Det handlar om Rosenborgs Jonathan Levi, som var med på svenska landslagets januariturné nu i år. Levi som lämnade Öster 2017 och som i fjol blev norsk mästare med Rosenborg rapporteras anlända på lån till Elfsborg med en köpoption på drygt nio miljoner kronor. Detta skriver Sportbladet som hänvisar till tidningens norska källor.

Sportbladet berättar också att yttern lär presenteras inom de närmsta dagarna.