Foto: Bildbyrån

John Chibuike gjorde sig ett namn i BK Häcken i början på 10-talet. Sedan flera år utomlands. Nu är han enligt källor till FD nära en allsvensk comeback.

John Chibuike steg fram som en stor stjärna i Allsvenskan med BK Häcken i början på 10-talet – såld från Häcken till norska storklubben Rosenborg för 15 miljoner 2011.

Förutom en kort sejour i AIK hösten 2016, så har han varit utomlands sedan dess; i Gaziantepspor (Turkiet), Hapoel Tel Aviv (Israel) och nu senast i Irtysh Pavlodar (Kazakhstan). Han lämnade den sistnämnda klubben vid nyår.

Nu är han på väg tillbaka till svensk fotboll. Chibuike för diskussioner med en icke namngiven allsvensk klubb. Enligt väl insatta källor nära klubben till FotbollDirekt så förs diskussioner. Tyvärr kan vi inte gå ut med namnet på klubben i fråga.