LOULÉ. David Mitov Nilsson har de senaste åren plågats av skador, men nu är Norrköpings stjärnmålvakt tillbaka på allvar för att ta upp kampen med Isak Pettersson. I en videointervju med FotbollDirekt berättar 28-åringen om den ruggiga konkurrensen, 4-1-segern mot Mattersburg, vilka som kommer slåss om guldet i år och om fortsatta landslagsäventyren med Makedonien. 

FD FRÅN PORTUGAL – MED UTSÄNDE CASPER NORDQVIST

David Mitov Nilsson eller Isak Pettersson, David Mitov Nilsson eller Isak Pettersson, David Mitov Nilsson eller Isak Pettersson…

Ja, ungefär så lär tankarna snurra i Norrköpings manager Jens Gustafssons huvud inför årets tävlingssäsong. Guldhjälten och makedonska landslagsmannen Mitov Nilsson som är kvitt sina skador som plågat honom senaste åren – eller Isak Pettersson, som på Allsvenskans Stora Pris i höstas fick ta emot utmärkelsen som årets målvakt.

I Norrköpings segermatch mot Mattersburg på Estadio Algarve under måndagen spelade Mitov Nilsson 90 minuter. I en videointervju med FotbollDirekt berättar 28-åriga stjärnkeepern om lättnaden att vara tillbaka, konkurrensen med Pettersson som han beskriver som ”huvudvärk” för Gustafsson, att suget efter utlandet försvunnit och att han vill fortsätta i Norrköping och vilka lag som kommer att slåss om årets SM-pokal.

Se videointervjun ovan!