• Publicerat 3 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Häcken-legendaren Emil Wahlström letar fortfarande ny klubb. Nu kanske försvararen äntligen har hittat rätt – Gais ska vara intresserat enligt GP.
– Det är ett bra alternativ för mig, inte minst med tanke på min livssituation, säger spelaren till tidningen. 

Emil Wahlström lämnade efter den här säsongen ett BK Häcken han tillhört i hela 16 säsonger.

Nu rapporterar Göteborgs-Posten att superettan-klubben Gais ska vara ute efter den rutinerade försvararen.

– Jag har scoutat marknaden och kollat runt och jag försöker hitta något som passar mig och min familj bra, det är väl så läget ligger för tillfället, säger Wahlström till GP och fortsätter:

– Det har funnits en del intresse utomlands, det har varit någon skotsk klubb, någon isländsk klubb och en litauisk klubb, bland annat, som har hört sig lite för via olika agenter och sådär, men det är inget som har känts särskilt intressant.

Wahlström känner till intresset från Gais.

– Jag vet om Gais intresse. Det är ett bra alternativ för mig, inte minst med tanke på min livssituation. Gais är en sovande jätte. Som många andra klubbar har de brottats med ekonomiska och sportsliga motgångar, men Bosko (Orovic) och gänget verkar ändå ha en bra plan för hur de vill ta klubben framåt, även om man naturligtvis får ha respekt för hur deras situation är, säger han till GP.