• Publicerat 1 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Victor Nilsson Lindelöf har verkligen spetsat till sitt spel den senaste tiden. Nu belönas han med en nominering till månadens spelare i Premier League.

Manchester United har gått som tåget de senaste veckorna, likaså Victor Nilsson Lindelöf som hyllats i massor. I den senaste matchen blev mittbacken dessutom målskytt, när han räddade en poäng med sitt sena 2-2-mål mot Burnley. Det var svenskens först mål i United-tröjan.

Nu belönas den svenske landslagspelaren ytterligare – han är nominerade till månadens spelare i Premier League.

Övriga nominerade är Burnleys målvakt Tom Heaton, Bournemouth-anfallaren Joshua King, Arsenals anfallare Alexandre Lacazette, Southampton-anfallaren James Ward-Prowse och Lindelöfs lagkamrat Marcus Rashford.

I kategorin månadens manager i Premier League är Uniteds Ole Gunnar Solskjær nominerad.