Foto: Bildbyrån

I går på väg till Norge, då dök ett bud upp från Superettan – nu är Martin Falkeborn på väg till Syrianska. Enligt uppgifter till FD så är han nu nära Södertäljeklubben.

FotbollDirekt skrev i går att Martin Falkeborn var på väg till Norge för att skriva på för tredjedivisionsklubben Egersund. En klubb som ytterbacken varit i tidigare (2015), och det fanns ett färdigt bud för honom i Norge. Han var på väg att flyga dit – men fick då plötsligt bud från Syrianska.

Nu ser det istället ut att bli Superettan igen för den 26-årige ytterbacken. De senaste två åren har han ju varit i IK Frej, på lån från norska Lilleström. Kontraktet med Lilleström gick ut och han har varit fri spelare sedan nyår.

Syrianskas sportchef Can Melkemichel om FD:s uppgifter:

– Jag kommenterar ingenting om någon spelare in förrän vi har en påskrift, och i nuläget har vi ingen påskrift, säger han till FD.

– Men det är en position vi söker spelare på. Vi tittar på vänsterback och mittback.