• Publicerat 29 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Juho Pirttijoki lämnar Gif Sundsvall. Mittbacken har skrivit på för finska KuPS.
– Vad vet man, kanske korsas våra vägar längre fram, säger sportchefen Urban Hagblom i en kommentar på Sundsvalls hemsida.

Hösten 2017 värvade Sundsvall in Juho Pirttijoki från IFK Helsingfors. Tiden i klubben har inte varit lyckad och försvararen har inte förmått att ta en plats i laget. Nu står det klart att Pirttijoki forsätter sin karriär i KuPS som han var utlånad till under fjolåret.

– Vi önskar Juho stort lycka till. Vi ville hitta en lösning som blev bra för både Juho och GIF Sundsvall och det tycker vi att detta blev. Juho är en väldigt bra person och en bra fotbollsspelare men som inte riktigt passade in i vårt spelsätt. Vad vet man, kanske korsas våra vägar längre fram? säger sportchefen Urban Hagblom i en kommentar på Sundsvalls hemsida.

Pirttijoki gjorde totalt sju framträdanden för Sundsvall i allsvenskan under åren 2017 till 2018.