Malmö FF och Jo Inge Berget har snabbt blivit allsvenskans kanske största rubriker just nu. En kärlekshistoria som nu kan vara nära att upprepas. Agenten Jim Solbakken ger här sin syn på en MFF del II för den norske stjärnan:
– De närmaste 2-3 dagarna blir avgörande. Ja, vi har kontakt med Malmö. Jag har bra relationer med både Daniel Andersson och Uwe Rösler, avslöjar nu Bergets agent för FotbollDirekt.se.

Kontraktet med New York i MLS är borta. Jo Inge Berget ute på marknaden igen och nu kan en comeback i Malmö FF vara nära. FotbollDirekt har fått en intervju med norrmannens agent Jim Solbakken (bilden) som bekräftar att att ett beslut kommer när som helst.

– Vi har en väldigt god kontakt med Malmö FF och, jo, en kärlekshistoria kan man verkligen kalla det för. Det är speciellt det Jo Inge Berget och Malmö har haft och har. Det är inga tvivel om att det är en stark kärlekshistoria, säger agenten och skrattar till.

Med det adderar han till den bild som nyligen kom från Daniel Andersson som uttalade sig för Fotbollskanalen:
”Jo Inge Berget är alltid intressant för Malmö FF”.

Kontraktet borta i MLS är hur som helst brutet och 28-åringen som under tre år blev ett sådant omslag för skåningarna kan nu alltså vara på väg tillbaka men samtidigt berättar flera olika källor för FotbollDirekt, om stort intresse hemma i Norge, liksom flera andra allsvenska klubbar,

 

Jo Inge Berget har flera SM-guld och två Champions League med MFF mellan 2015-2017. Det var år han hann göra 77 allsvenska matcher för MFF.