Foto: Bildbyrån

FotbollDirekt har avslöjat att Örgryte-talangen Kevin Fransson var aktuell för en flytt till italienska Parma. Nu är det på väg att bli verklighet. FD kan avslöja att  Fransson reser till Italien i morgon för att läkarundersökas av Serie A-klubben.

17-årige försvarstalangen Kevin Fransson debuterade för Örgryte i Superettan i fjol, i sista omgången hoppade han in för Öis hemma mot Landskrona.

Kort efter säsongsavslutning i Sverige så besökte han Parma i Italien för ett provspel. Serie A-klubben imponerades och ville värva honom – det avslöjade FD den 11 januari.

Förhandlingar har sedan dess pågått klubbarna emellan. Nu är det så gott som klart – Fransson är nära en flytt till den italienska klubben. Han kommer där inleda i primaveralaget. I morgon reser han till Italien för läkarundersökning.

– Klubbarna har haft en bra dialog. Jag kan bekräfta att vi reser till Italien imorgon för läkarundersökning med Parma, förhoppningsvis blir allt klart inom kort, säger spelarens agent Marco Salvatore till FotbollDirekt.se.