• Publicerat 28 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Nu står det klart hur länge Norrköpings-spelaren Carl Björk bli borta – ett par månader.
 – Han opereras på tisdag och kommer därefter att ha minst 10 veckors rehabilitering, säger managern Jens Gustafsson i en kommentar på klubbens hemsida.

Peking har inför säsongen värvat spännande med namn som Christoffer ”Totte” Nyman och Sead Haksabanovic. Men nu kommer en mindre rolig nyhet för klubben. Talangen Carl Björk som i fjol var utlånad till Sylvia, åkte nyligen på en fotskada på en träningen.

Nu står det klart hur länge 19-åringen blir borta. Han tvingas till operation och ett par månaders rehabilitering. Vilken typ av skada i foten det rör sig om har ”Peking” inte kommunicerat. Från början misstänkte man en spricka.

– Carl Björk tror vi är borta fram till seriestart. Han opereras på tisdag och kommer därefter att ha minst 10 veckors rehabilitering, det är väldigt starkt gjort att hitta en operationstid så snabbt så att han kan börja sin rehab redan nu, säger managern Jens Gustafsson i en kommentar på klubbens hemsida.

Övriga skadeläget i truppen:

– När det gäller ”Gudi” och Thern så tar vi det dag för dag, de är på väg in i kollektivet men har inte tränat tillräckligt för att vara uttagningsbara. Ísak Bergmann Jóhannesson har blivit sjuk så han är heller inte med i truppen, säger Gustafsson.