• Publicerat 25 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Dusan Jajic kan lämna Hammarby. Elfsborg kan nu vara på väg att köpa loss talangen sedan Daniel Gustavsson lämnat. FotbollDirekt kan nu även avslöja Bajens pris på talangen.

Dusan Jajic smickrades för ett par veckor sedan när FotbollDirekt avslöjade Elfsborgs intresse.
Nu kan FD i dag avslöja hur parterna har förhandlat och hur Bajen hävdas vill ha 1,5 miljoner för den 20-årige talangen som var utlånad till Frej den gångna säsongen.
Nu på gång från superettan-nivå till en klubb som Elfsborg som ska försöka komma tillbaka efter ett tungt år.

Däremot redogör FotbollDirekts källor hur parterna än så länge står en bit i från varandra. Elfsborg vill i nuläget bara betala strax under en miljoner kronor, detta för en mittfältare som under 2018 kom upp i nio mål på 29 matcher – och jämte har ett år kvar på kontraktet. Jajic namn har på allvar blivit aktuellt för boråsarna sedan Daniel Gustavsson såldes till Norge.

LÄS: HÖJER VITA FLAGGAN FÖR BAJEN – VILL INTE STARTA BRÅK

Dock är ingenting klart och de närmaste dagarna ser ut att bli avgörande för om övergången blir verklighet, enligt FotbollDirekts källor.

Dusan Jajic har i flera år varit ett av Hammarbys mest spännande unga namn men utan att riktigt att få det att lyckas och där igenom varit utlånad i två sejourer från Stockholmsklubben.

Den unga talangen beskrev tidigare den här månaden sin situation så här och tyckte så här om uppgifterna om Elfsborg:
– Absolut smickrande. Jag har hört det och tycker det är ett bevis på att jag har kvalité att spela högre upp än jag har gjort. Elfsborg är i mina ögon absolut en storklubb i Sverige, men vi får se vad som händer, sade han samtidigt som han ville vara ödmjuk:

– Det viktiga för mig nu är att köra på i Hammarby, jag ska träna på stenhårt nu. Samtidigt är det skönt att vara tillbaka, jag känner alla här och ska verkligen försöka kriga till mig en plats i laget. Sedan får vi se vad som händer – det är förstås viktigt med speltid.

ANTON ZETTERMAN – OLA GUSTAVSSON