Foto: Bildbyrån

Eric Björkander stannar i Gif Sundsvall – nu står det klart att mittbacken förlänger med Giffarna.
– Jag är övertygad om att han har ytterligare steg att ta i vår miljö, säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls hemsida.

Eric Björkander har en fin 2018-säsong bakom sig – samtidigt utgående kontrakt med Gif Sundsvall för mittbacken, som ryktats till andra klubbar. Bland annat, Djurgården, Norrköping och bulgariska CSKA Sofia.

Men nu blir det Gif Sundsvall – klubben går ut med att Björkander skrivit på ett nytt kontrakt, till och med säsongen 2020.

– Otroligt glädjande att det är klart med en förlängning. Eric är en kanonkille som skolats om till mittback och där har han varit fantastiskt bra med sin speluppfattning och snabbhet. Jag är övertygad om att han har ytterligare steg att ta i vår miljö, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till klubbens hemsida.