• Publicerat 20 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

SILLYSPECIAL PÅ FOTBOLLDIREKT. Mer än halva januari har gått och det börjar bli allt mer intressant vad gäller de allsvenska klubbarnas silly. Med våra läsares hjälp har vi nu bland annat fått veta vilka nyförvärv som klassas som de hetaste – och det är Christoffer Nyman som fått flest röster! I dag sista dagen på denna enkät. 

Kristoffer Olsson såldes till Krasnodar för 50 miljoner.
Bosse Andersson höll på att göra samma sak med Aliou Badji, men senegalesen tackade nej till Kina. Stor besvikelse från Djurgården och Andersson har i efterhand bekräftat att det minsann var Djurgårdens största affär någonsin som där fanns på lut.

Neto Borges försvann till Belgien och Malmö FF riskerar att tappa Fouad Bachirou. Samtidigt är många fina affärer stängda in till allsvenskan.

Mohamed Buya Turay till Djurgården, Pawel Cibicki till Elfsborg, ”Totte” Nyman till Norrköping och ett stort namn som Alexander Farnerud ska testa att komma igång efter skada i Helsingborg.

Tunga namn som Jonas Olsson, Andreas Johansson, Emil Salomonsson, Tobias Hysén och Kerim Mrabti ska ersättas och känslan är att det snart kommer smälla med riktiga transferbomber.

I veckan kunde FD avslöja att Bajen träffat Alexander Kacaniklic om en möjlig övergång. AIK försökte med Sead Haksabanovic men han gick till Norrköping, MFF håller full koll på sina gamla hjältar Erdal Rakip och Jo Inget Berget och får vi se Astrit Ajdarevic och Magnus Eriksson vända hem snart?

Sista dagen på enkäten och så här har ni, våra läsare, röstat!

Bästa nyförvärv

Christoffer Nyman, IFK Norrköping (34 procent av rösterna)
Mohamed Buya Turay, Djurgården (24 procent)
Darijan Bojanic, Hammarby (15 procent)

Tyngsta tapp

Kristoffer Olsson, AIK (40 procent)
Björn Paulsen, Hammarby (19 procent)
Andreas Johansson, IFK Norrköping (16 procent)

Mest spännande rykte

Alexander Kacaniklic, Hammarby (28 procent)
Magnus Eriksson, Djurgården (12 procent)
Branimir Hrgota, AIK (11 procent)

Totalt har 3 411 läsare röstat i undersökningen.

Vilka övergångar är hetast, vilka spelartapp är tyngst och vilka rykten är hetast?

Svara på enkätfrågorna nedan