• Publicerat 19 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

FotbollDirekt har tidigare berättat hur IFK Göteborg jagat finanser för att ro sin drömvärvning Astrit Ajdarevic i land i vinter. Nu är Blåvitt ute ur bilden. SVT skrev tidigare under lördagskvällen att den offensiva mittfältaren väljer Djurgården – ett intresse FD tidigare avslöjat.

Redan i somras kunde FotbollDirekt avslöja hur IFK Göteborg hört sig för gällande Astrit Ajdarevic, som då var under kontrakt med AEK Aten.

När Ajdarevic nyligen bröt sitt avtal med de grekiska mästarna kom uppgifter från GT att den offensiva mittfältaren var Blåvitts drömvärvning i vinter – och den 2 januari berättade FD hur IFK Göteborg jagade finanser för att kunna ro affären i land med den nu klubblöse spelaren.

Nu står det klart att Blåvitt är ute ur bilden. Tidigare under lördagskvällen uppgav SVT att Ajdarevic väljer Djurgården – något som stämmer enligt FD:s uppgifter.

Dessutom kan FotbollDirekt berätta att IFK Göteborg gett upp försöken att landa 28-årige Ajdarevic – som bortsett från att ha vunnit grekiska ligan i våras och varit kapten för Sveriges OS-lag i Rio sommaren 2016 även representerat Norrköping, Helsingborg och Örebro i allsvenskan.