• Publicerat 19 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Dalkurd åkte förra säsongen ut ur allsvenskan, nu letar klubben efter en ny tränare till året i superettan. Enligt UNT kan svaret bli Paul Olausson från norska Kongsvinger.
– Vi har en tränare som vi kommer att presentera inom kort, säger klubbens sportchef Adil Kizil till tidningen.

Dalkurd hade höga förhoppningar på sig under förra årets allsvenska säsong – många tippade att laget skulle bli en stabil mittenkandidat. Men så blev inte alls fallet, under en turbulent säsong där laget hann avverka Azrudin Valentic för att sedermera byta till Johan Sandahl. Bytet fick dock inte önskvärd effekt utan laget slutade till sist på en 15:e plats i den allsvenska tabellen.

Nu tar klubben nya tag och enligt uppgifter till Upsala Nya Tidning har klubben nu funnit sin man i Paul Olausson. Han kommer närmast från norska Kongsvinger där han varit assisterande tränare. Olausson har även tidigare varit assisterande i Varberg och huvudtränare för Karlstad.

– Vi har en tränare som vi kommer att presentera inom kort, säger klubbens sportchef Adil Kizil, som inte vill bekräfta några namn men som samtidigt är öppen med att man träffat Olausson.