• Publicerat 17 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

SILLYSPECIAL PÅ FOTBOLLDIREKT. Halva januari har gått och det börjar bli allt mer intressant vad gäller de allsvenska klubbarnas silly. Med våra läsares hjälp vill vi veta vilken spelare som är det bästa nyförvärvet, vem som är den tyngsta förlusten och vilket rykte ni tycker är hetast av alla? Svara på frågorna i enkäten nedan.

Kristoffer Olsson såldes till Krasnodar för 50 miljoner. Bosse Andersson höll på att göra samma sak med Aliou Badji, men senegalesen tackade nej till Kina. Stor besvikelse från Djurgården och Andersson har i efterhand bekräftat att det minsann var Djurgårdens största affär någonsin som där fanns på lut.

Neto Borges försvann till Belgien och Malmö FF riskerar att tappa Fouad Bachirou. Samtidigt är många fina affärer stängda in till allsvenskan.

Buya Turay till Dif, Pawel Cibicki till Elfsborg, ”Totte” Nyman till Norrköping och ett stort namn som Alexander Farnerud ska testa att komma igång efter skada i Helsingborg.

Tunga namn som Jonas Olsson, Andreas Johansson, Emil Salomonsson, Jiloan Hamad, Tobias Hysén och Kerim Mrabti ska ersättas och känslan är att det snart kommer smälla med riktiga transferbomber.

I veckan kunde FD avslöja att Bajen träffar Alexander Kacaniklic om en möjlig övergång. AIK försöker med Sead Haksabanovic, MFF håller full koll på sina gamla hjältar Erdal Rakip och Jo Inget Berget och får vi se Astrit Ajdarevic och Magnus Eriksson vända hem snart?

Vilka övergångar är hetast, vilka spelartapp är tyngst och vilka rykten är hetast?

Svara på enkätfrågorna nedan