• Publicerat 16 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Smail Suljevic karriär tog en tvärvändning – den omtalade händelse med Imad Khalili, efter matchen mellan Dalkurd och Hammarby förändrade allt. Hans kompis Jonathan Morsay, tror dock fortfarande att spelaren har det i sig.
– Jag tror på honom, jag tror att han kommer lyckas med fotbollen, det är inte för sent, säger han i GIF-podden enligt ST.

Smajl Suljevic har inte haft det lätt, sedan han i en väldigt uppmärksammad händelse, skallade Imad Khalili efter en match mot Hammarby. Det som gjorde händelsen så bisarr var att situationen inte inträffade på planen, utan på parkeringen utanför arenan efter matchen.

Mittfältaren tillhörde då Dalkurd och blev med all rätta avstängd efter händelsen. När han sedan kom tillbaka till Östersund som då ägde spelaren, ville inte de längre ha honom och kontraktet tilläts löpa ut.

En som fortfarande tror mycket på Suljevic, är hans goda vän Jonathan Morsay.

– Han ångrar sig, men är fortfarande motiverad att göra det bättre. Jag tror på honom, jag tror att han kommer lyckas med fotbollen, det är inte för sent, säger han i GIF-podden enligt ST.

Men Morsay stannar inte där, utan tillägger att Suljevic hade platsat i världens kanske bästa liga:

– Med disciplin hade han spelat i Premier League nu. Det måste han jobba med. Han har blivit bättre på det med åren. Men som fotbollsspelare… det går inte att säga något illa om det, säger han i GIF-podden.