• Publicerat 15 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Alexander Kacaniklic kan vara på väg till Hammarby – den landslagsmeriterade mittfältaren träffar enligt uppgifter till FD Bajen på Årsta i dag. 
– Det vill jag inte kommentera, säger Bajens sportchef Jesper Jansson till FotbollDirekt.se.

Det var i mellandagarna som det kom ut att Alexander Kacaniklic brutit kontraktet med franska Nantes. Nu kan den meriterade 27-åringen (Liverpool, Fulham, FCK, Nantes) komma till allsvenskan.

I helgen så flörtade Andreas Granqvist med Kacaniklic – ”Granen” sade till hd.se att Helsingborgs IF gärna såg Kacaniklic hos sig. Då han kommer från staden och spelat i HIF som ung så borde det vara ett alternativ att komma hem, ansåg Granqvist:

– Vi har pratat med honom och vill att han ska komma hem. Vi är intresserade av att signa honom. Det är en hemvändare och helsingborgsgrabb och jag vet hur mycket bra han gjort i sina klubblag och landslag, sade ”Granen”.

Men enligt vad FD erfar så är det närmare med andra allsvenska klubbar. Och enligt uppgifter till FD så är Hammarby intresserade. I dag träffar han klubben på deras träningsanläggning Årsta IP för att diskutera en möjlig övergång, enligt våra uppgifter.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson vill inte kommentera uppgifterna.

– Det vill jag inte kommentera. Det är mycket spekulationer nu, säger Jansson.

Vi har uppgifter om att han träffar er idag, du kan inte kommentera det alls? 

– Nej, inga kommentarer.

Vad kan du säga om honom som spelare, hans situation? 

– Inga kommentarer.

ANTON ZETTERMAN – LENNART SANDAHL