Foto: Bildbyrån

Moustafa Zeidan lämnar Brommapojkarna. FotbollDirekt kan nu avslöja att han är överens med Frej och FD kan även avslöja att Hammarbys Jesper Jansson engagerat sig i värvningen av det förra Aston Villaproffset.
– Vi har träffat en rad spelare men ingenting är klart med någon ännu, kommenterar Frejs manager Stefan Olsson för FD.

Det blir inget mer Brommapojkarna för Moustafa Zeidan.
Det fyraårskontrakt han skrev på när han kom från Syrianska i slutet av 2017 är nu brutet.
Istället är han nu nära superettanklubben Frej som ju hårdsatsar på ett nytt samarbete med Hammarby.

Enligt uppgifter till FotbollDirekt.se så ger redan det nybakade samarbetet resultat – Bajens sportchef Jesper Jansson har engagerat sig i Zeidans namn och tillsammans med Täbyklubbens manager scoutat den forne Helsingborg- och Villa-spelaren.
Enligt FD:s uppgifter kommer nu den offensive 20-åringen alltså inom kort att skriva på ett kontrakt med Frej.

– Vi tittar på spelare tillsammans Jesper och jag, även om det mest handlar om spelare i Hammarby. Vi har ju just nu fem spelare därifrån, säger Frejs manager Stefan Olsson till FotbollDirekt.se.

Du kan inte kommentera ert intresse för specifikt Zeidans namn?
– Nej, inte just nu. Vi har bara varit i gång en vecka. Jag vill låta det gå lite mer tid innan vi börjar prata om vilka namn vi vill ha.

Vilket inflytande har Hammarby?
– Det handlar om att det krävs en samsyn för att en spelare ska komma hit. M e n det är vi som har slutord kring värvningar och huruvida en spelare spelar, eller inte.

Zeidan har nu varit aktuell för flera klubbar, bland annat Dalkurd.

Det här är annars ett namn som debuterade allsvenskt redan i juli för tre år sedan, med ett inhopp mot Häcken. Då i Helsingborgs tröja. Men inte nog med det – redan som 15-åring (2014) gick han som ungdomsproffs till Aston Villa.

Det här är även ett namn mer meriter från så väl U17, U19 som U20-landslagen och en kille som är kusin till Imad och Abdul Khalili.

Frej har i nuläget endast 13 kontrakterade spelare och fem namn från Hammarbys verksamhet på plats.
– Målet för oss är att ha en 20-mannatrupp när det drar i gång, avslutar Olsson.