• Publicerat 12 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Sverige fick lämna Doha, Qatar utan vinst. En som dock fick det att stämma var Viktor Gyökeres som presenterade sig på allvar för den svenska fotbollspubliken. Nu kan dessutom FotbollDirekt avslöja att ett Premier League-kontrakt närmar sig för spelaren.
– Det är en otrolig känsla, finns inget bättre, säger succémannan till FD:s Patrick Ekwall. 

Sverige kom inte upp i nivå mot Finland och i går slarvade laget bort en vinst i sista sekunden. Stundtals bra spel blandades med en oskärpa som vi kanske ska förvänta oss när det handlar om ett ihopplock av det här slaget och framförallt orutinen som ställer till det.

En som dock stack ut från mängden och gjorde sig något av ett namn var Viktor Gyökeres, som först kom in mot Finland och ställde till med oreda direkt. I matchen efter mot Island fick den buffliga anfallaren chansen från start och som han tog den. Farlig matchen igenom och ett mål på det.

Nu kan vi presentera nya uppgifter kring att framgången under januariturnén har gett eko – hans nuvarande klubb Brighton har nämligen blivit så pass impade över anfallarens prestationer att de nu vill sätta sig ner med spelaren. Ett A-lagskontrakt ska ligga nära till hands och diskussioner kommer att inledas inom ett par veckor enligt FD:s uppgifter.

FD:s Patrick Ekwall har nu träffat succémannen en andra gång. Hela intervjun ser du i sin helhet här nedan: