• Publicerat 12 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

En som i skuggan av Viktor Gyökeres gjort ett stort avtryck under januariturnén är Norrköpingsstjärnan Simon Thern. Två stabila insatser i rad gör att mittfältaren surfar vidare på den fina formen från förra året. FD:s Patrick Ekwall har nu träffat spelaren. 
– Vi kan nog höja oss ytterligare, tycker vi har klart bättre spelare än både Finland och Island, säger spelaren till Ekwall.

Efter en dålig sejour i AIK har Simon Thern verkligen växt. Förra året stod mittfältaren för en väldigt fin säsong i Norrköping och var en stor bidragande faktor till att laget till sist kunde sluta så högt upp som en andra plats i tabellen.

Nu under januariturnén har spelaren tagit ytterligare kliv och har tillsammans med sin mittfältskollega Alexander Fransson, imponerat på det centrala mittfältet.

Här nedan hör du den pånyttfödde Thern, prata om hans lyft och vem han tycker har imponerat mest under lägret: