• Publicerat 12 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Janne Andersson fick inte med sig en seger från Doha, Qatar. FD:s krönikör Patrick Ekwall har träffat Andersson efter 2-2-matchen mot Island.
– Som helhet tycker jag att killarna har matchat upp bra, säger förbundskaptenen till Ekwall. 

Vinnarskallen Janne Andersson grämer sig nog lite extra efter den där tappade vinsten mot Island, dels för att han nog gärna hade tryckt till Erik Hamrén och att slarv i slutet är inget som förbundskaptenen predikar direkt – han hatar det.

I övrigt är Andersson nöjd med lägret som han tycker har varit utvecklande, spelare som tränaren gärna lyfter fram är framförallt Viktor Gyökeres som fick sitt stora genombrott under januariturnén men även Simon Thern som han tycker hållit en fin jämn nivå genom hela lägret.

Här nedan kan du se intervjun i sin helhet: