• Publicerat 11 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Sverige gick mot en tung seger mot Island, men så i sista minuten släppte de svenska spelarna lite på koncentrationen och 2-2 var ett faktum.
– Hade det varit en tävlingsmatch så hade jag varit skogstokig, så klart, säger förbundskaptenen Janne Andersson i intervjun efter matchen till Cmore.

Sverige gick länge mot en seger i matchen mot Island men ett sent kvitteringsmål från Erik Hamréns gäng såg till att ändra på det.

Hamrén får dock vänta på sin första seger som isländsk förbundskapten. På sju matcher har det inte blivit någon vinst ännu och i dag var laget inte riktigt nära heller, efter att Sverige tagit över helt i den andra halvleken och gjort både 1-1 och 2-1, innan Island kunde replikera med ett mål i slutskedet av matchen.

Något den svenska förbundskaptenen Janne Andersson inte var helt nöjd med efter matchen:

– Hade det varit en tävlingsmatch så hade jag varit skogstokig, så klart, säger Andersson efter slutsignalen i en intervju med Cmore och fortsätter:

– Jag har dock inte sett reprisen så jag ska inte analysera sönder målet. Men jag kan konstatera att islänningen får springa igenom hela vägen från mittplan så att han får ett friläge. Det ska inte få hända.

En som återigen imponerade var den svenske anfallaren Viktor Gyökeres som säger så här i en kommentar efter matchen:

– Det är kul att göra mål. Det var en jättebra boll av Simon (Thern). Men jag tycker att vi borde kunnat kontrollera matchen i slutet, säger anfallaren till Cmore.