Foto: Bildbyrån

I början av veckan kunde FD berätta att AIK närmar sig en lösning med drömvärvningen Sead Haksabanovic. Enligt Sportbladet blir det dock inte av – affären med West Ham har spruckit.
– Jag har ingenting att säga om det, säger Björn Wesström till tidningen.

Är det här slutet på följetongen kring AIK och Sead Haksabanovic?

I början av veckan skrev vi på FD att AIK var nära ett lån med köpoption på Haksabanovic, en drömersättare för Kristoffer Olsson.

Men enligt Sportbladet har affären kraschat. West Ham kräver helt enkelt för mycket betalt för mittfältaren som köptes loss för omkring 30 miljoner från Halmstad 2017.

– Jag uttalar mig inte överhuvudtaget om vi varit i förhandlingar eller om det kommer bli några. Jag har ingenting att säga om det. Vi jobbar på hitta lösningar för vår spelartrupp men vem eller vilka vi pratar med stannar mellan oss, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Sportbladet.

På frågan om när nästa nyförvärv kan presenteras:

– När det är en tillräckligt bra affär och en tillräckligt bra spelare som passar vår modell. Det är det som är det centrala. Vi fortsätter att jobba strategiskt, det har vi gjort länge och det är därför vi varit framgångsrika. Så det tänker vi fortsätta med.