Sverige mot Island nere i Doha i Qatar på fredagkvällen. FD rapporterar live. FotbollDirekts krönikör Patrick Ekwall har på nytt träffat förbundskapten Janne Andersson – och inte på något tillrättalagt vis.

Janne Andersson. Nya sidor hos förbundskaptenen? Ja, i någon mån så blottar han en personlighet som man kanske inte ser för ofta.
Andersson i ett minuttest med Patrick Ekwall. Hur mycket sinnesnärvaro har egentligen vår förbundskapten när klockan tickar och frågor skjuts från höften kring allt och inget.

FotbollDirekt på INSTAGRAM.

Du följer väl FotbollDirekt på FACEBOOK.

Håller ni med? Diskutera med FD på TWITTER!

 

FotbollDirekt satsar nu ännu hårdare på Instagram, Facebook och Twitter, där vi kommer bjuda på bakom kulisserna-bilderna och diskussioner med läsarna.

Vi är bemannade på redaktionen, beredda att diskutera med er och svara på frågor.

Häng med på ditt lags träningar och matcher. Ta del av erbjudanden och medverka i tävlingar. Här har du som supporter även möjlighet att önska frågor som vi sedan ställer till spelare och tränare. Du har alltså en helt annan möjlighet att påverka innehållet än på FotbollDirekt.se. Plus: Du missar aldrig någon nyhet från oss då alla våra rubriker kommer i vårt flöde.

För att följa FotbollDirekt på INSTAGRAM, klicka på den här länken.