• Publicerat 10 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Nästa spelare på tur att ta ett snack med FotbollDirekts krönikör Patrick Ekwall är Östersundsspelaren Tesfaldet Tekie. Mittfältaren kan nu bekräfta FD:s uppgifter om att hans belgiska klubb Gent vill ha tillbaka spelaren redan nu. 
– Nu har de ringt igen och Östersund känner till situationen, säger Tekie i intervjun med Ekwall. 

Tesfaldet Tekie blommade ut tidigt i Norrköping där han även kunde plocka på sig ett SM-guld säsongen 2015. Säsongen 2017 gick sedan karriären vidare till belgiska Gent. Det är få svenska spelare som lyckats i Belgien genom åren – Tekie skulle dessvärre inte bli ett undantag, utan ett år senare var han så tillbaka i Sverige och Östersund.

Där har det gått desto bättre och Gent som mittfältaren fortfarande tillhör vill nu ha tillbaka sin juvel, det bekräftar Tekie själv i intervjun med Ekwall. Något som FD kunde avslöja för några dagar sedan.

LÄS: MER ORO FÖR ÖSTERSUND – VILL HA TILLBAKA STJÄRNAN

Intervjun ser du i sin helhet här nedan: