• Publicerat 10 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Simon Thern kom med ett kraftfullt utspel i veckan om att han gärna ser IFK Norrköping förstärker laget – kanske har det redan gett effekt, klubben tog nyligen in Christoffer Nyman och nu vägrar man att sälja islänningen Gudmundur Thorarinsson.
– De har sagt till mig att jag inte får lämna, oavsett vad, säger Thorarinsson till fotbolti.net enligt Fotbollskanalen.

Gudmundur Thorarinsson som var given på sin kant under hela förra året, lockar nu till sig intresse från utlandet. På detta sitter spelaren på ett kontrakt som går ut efter nästa säsong.

Peking ser dock gärna att mittfältaren väljer att förlänga med klubben och de har inga som helst planer på att sälja islänningen i vinter.

Så här säger Thorarinsson själv om situationen:

– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt och de ligger på för att jag ska skriva på ett nytt avtal. De har sagt till mig att jag inte får lämna, oavsett vad, säger Thorarinsson till fotbolti.net enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag trivs i Norrköping. Truppen är bra och tränaren är bra. Förra säsongen gick bra, fortsätter 26-åringen.