• Publicerat 10 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Elfsborg kommer från en tung säsong. Dessutom ännu inga gjorda affärer i Borås, men här kommer nya spännande uppgifter: FotbollDirekt kan nu avslöja att klubben visat intresse för Hammarbys Dusan Jajic.
– Jag har hört det och tycker det är ett bevis på att jag har kvalité att spela högre upp än jag har gjort, säger mittfältaren till FD.

Dusan Jajic sågs som ett stort framtidsnamn när han kom till Hammarby 2015. Men det har inte blivit speciellt många allsvenska chanser, den unge mittfältaren har haft svårt att ta en tröja i Bajen. Efter tre raka utlåningar, där två har varit till samarbetsklubben Frej, lockar nu spelaren till sig intresse från Elfsborg.

Hur ser du på att Elfsborg ser dig som ett potentiellt namn?

– Nej men det är absolut smickrande. Jag har hört det och tycker det är ett bevis på att jag har kvalité att spela högre upp än jag har gjort. Elfsborg är i mina ögon absolut en storklubb i Sverige, men vi får se vad som händer. Det viktiga för mig nu är att köra på i Hammarby, jag ska träna på stenhårt nu. Samtidigt är det skönt att vara tillbaka, jag känner alla här och ska verkligen försöka kriga till mig en plats i laget. Sedan får vi se vad som händer – det är förstås viktigt med speltid, säger talangen till FD.

Vad är skillnaden på dig nu jämfört med i början av förra säsongen?

– Jag har byggt på mig ännu mer erfarenhet, man ska komma ihåg att jag har startat alla matcher i superettan och jag har börjat göra fler poäng. Jag känner att jag har ett helt nytt självförtroende nu. Trots att superettan är en division ner så är det fortfarande fotboll det handlar om oavsett vilken nivå det är.

Har du pratat med Stefan Billborn om hur han ser på dig? 

– Nej inte så mycket än så länge, men jag känner att det kommer att komma mer framöver.

PEDER VENSETH