• Publicerat 9 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Östersund ser ut att fortsätta på Englandsspåret, klubben ska vara nära att plocka in den engelska mittfältaren Charlie Colkett som tillhör Chelsea. Det är den engelska tabloiden Daily Mirror som kommer med uppgifterna. 

Charlie Colkett som denna säsongen varit utlånad från Chelsea till League One-klubben Shrewsbury Town, kan nu vara på väg bort igen – denna gången till svensk mark.

Daily Mirror rapporterar nämligen att den 22-årige mittfältaren kan fortsätta sin karriär i Östersund och att det i så fall skulle vara tal om ett låneavtal för mittfältaren, med en inlagd köpoption efter säsongen.

Colkett har tidigare även varit utlånad till klubbarna Bristol Rovers, Swindon och Vitesse och har bland annat benämns som ”den nye Frank Lampard” utav Daily Mail. Återstår att se om löftet kan leva upp till den hypen om han nu skulle ansluta till ÖFK.