• Publicerat 9 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Kennedy Igboananike lämnar Örebro efter två säsonger i klubben. Anfallaren har istället kritat på för den Saudiarabiska klubben Al Hazm.

Kennedy Igboananike, vars avtal med Örebro löpte ut efter säsongen, har nu hittat en ny klubb i Saudiarabien. Al Hazm blir anfallarens nya klubbadress, vilket klubben själva bekräftar på Twitter. Kontraktet ska vara skrivet över ett och ett halv år.

Kennedy kommer inte direkt till en toppklubb utan Al Hazm krigar för sin existens i botten av tabellen. Laget har bara lyckats ta tre vinster på 15 matcher så här långt.

Kennedy som efter en tyngre period i Djurgården fullkomligt exploderade i AIK där han sedermera såldes vidare till USA och Chicago Fire för att sedan hamna i DC United innan det bar av till Grekland och klubben Veria.

Den vindsnabbe anfallaren har de senaste två säsongerna spelat för Örebro, där han lyckats pricka in nio mål under båda åren.

Örebro som redan tappat namn som Sebastian Ring och Victor Sköld, tappar nu alltså ytterligare en viktig pjäs i laget, dessutom ryktas Nahir Besara bort allt intensivare.

Martin Broberg och Daniel Björkman är i alla fall två spelare laget plockat in.