• Publicerat 9 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Djurgården flyttar upp en 18-årig talang – nu får Oscar Pettersson ett lärlingskontrakt med Djurgårdens a-lag.
– Det här är något som jag längtat efter sedan jag kom till Djurgården, säger Pettersson till klubbens hemsida.

Oscar Pettersson kom till Djurgården från Bromstens IK 2016, och i fjol har han tillhört Djurgårdens U19-trupp och även spelat matcher i U21-laget.  Pettersson har även gjort flera matcher för svenska P00-landslaget.

Nu närmar han sig a-laget i Djurgården – klubben meddelar på sin hemsida att yttern/anfallaren har skrivit på ett lärlingskontrakt över två år.

– Det här är något som jag längtat efter sedan jag kom till Djurgården. Det har varit målet och nu är det bara att kriga sig till en plats i laget, säger Pettersson till Djurgårdens hemsida.

– Jag har varit med och tränat mycket med A-laget under förra året så jag har lärt känna miljön och spelarna. Det kändes bra förra året och nu hoppas jag att jag själv kan vara med och bidra till en högre tabellplacering för laget i år, fortsätter han.