• Publicerat 8 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Den grekiska målvakten Giannis Anestis kommer inför nästa säsong förstärka IFK Göteborg – nu pratar han ut om sina förväntningar inför kommande säsong.
– Varför skulle vi inte kunna vinna serien? Vi börjar med cupen, så får vi se, säger han till GP

IFK Göteborg som desperat letar efter ett problemfritt år med lite framgång. Har inför kommande säsongen förstärkt laget med en ny förstamålvakt.

Greken Giannis Anestis anländer från Hapoel Beer Sheva och har en gedigen meritlista bakom sig, med spel i såväl Champions League som Europa League att stoltsera med.

Hans förhoppningar på kommande säsong är stora:

– Jag vet att klubben har haft några jobbiga år. De har inte vunnit serien på tio år ungefär. Det var en av anledningarna till att jag kom hit. Jag vill inte att vi ska bli tia, vi ska komma högre. Vi kanske kan vinna cupen först, sedan spela i Europa och sedan kanske vi kan vinna serien, säger han till GP och fortsätter:

– Det är inte lätt att vinna titlar, men jag ska hjälpa till så mycket jag kan. Jag ska hjälpa de unga spelarena att utvecklas. Jag är väldigt nöjd över att vara här. Varför skulle inte vi kunna vinna serien? Vi börjar med cupen, så får vi se.