Foto: Bildbyrån

FotbollDirekt avslöjade i går att Malmö FF lånar ut två av sina största talanger till Mjällby i Superettan. Nu bekräftas det hela – Pavle Vagic och Felix Konstandeliasz går på lån till Mjällby 2019.
–  Det är två spelare som vi tror väldigt mycket på. Nu behöver de speltid på elitnivå för att kunna ta det sista steget in i vårt representationslag, säger till MFF:s sportchef Daniel Andersson till klubbens hemsida.

FD avslöjade i går att Pavle Vagic och Felix Konstandeliasz kommer lånas ut till Superettannykomlingen Mjällby i år. Det hela bekräftades av Mjällbytränaren Milos Milojevic.

Nu meddelar MFF på sin hemsida att så blir fallet. Bägge spelarna lånas ut till Mjällby för att få värdefull seniorlagserfarenhet. Såväl 18-årige Vagic som 19-årige Konstandeliasz har redan a-lagsdebuterat i MFF-tröjan. Vagic redan 2017, som den förste MFF-spelare född på 2000-talet. Konstandeliasz debuterade i fjol vår.

– Det är två spelare som vi tror väldigt mycket på. Nu behöver de speltid på elitnivå för att kunna ta det sista steget in i vårt representationslag, säger Daniel Andersson till MFF:s hemsida och fortsätter:

– Jag tror att Mjällby är en bra plats för dem. De kommer att få en duktig och driven tränare i Milos Milojevic och han kommer att hjälpa dem i utvecklingen. Dessutom ligger det nära Malmö, vilket underlättar för oss att följa dem nära.