• Publicerat 7 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

DOHA. Alexander Jeremejeff berättar om känslorna kring att spela med andra allsvenska spelare som i vanliga fall är de största konkurrenterna – vilka backar som gillar att brottas avhandlas bland annat.
– Man har väl lite fysiska dueller och vissa mittbackar gillar att brottas, säger Häcken-anfallaren i en intervju med FD:s Patrick Ekwall. 

Alexander Jeremejeff som startade säsongen i Malmö, för att sedermera avsluta den i Häcken – där det blev stor succé med nio mål på 15 matcher. Berättar i intervjun med Ekwall varför det blev så lyckat i Häcken och att han inte ser det som ett nedköp gentemot att stanna i MFF.

Att det är kul att få chansen här och att det ibland kan bli lite heta dueller på träningen, där AIK:s Alexander Milosevic nämns som en tuff mittback i sammanhanget.