Foto: Bildbyrån

Det verkar allt mer som att Björn Paulsen inte spelar i Hammarby den kommande säsongen. Dansken saknades på dagens träning enligt Fotbollskanalen och tränaren Stefan Billborn verkar räkna bort stjärnan.
– Jag tror det är stor risk att han säljs, säger han till Fotbollskanalen.

27-årige Björn Paulsen har blivit en publikfavorit på Tele2 Arena sen han kom från Esbjerg får två år sedan.

Men nu verkar det som att dansken är på väg att säljas.

För Fotbollskanalen bekräftar Stefan Billborn att stjärnan saknats i uppstarten på säsongen och att han är nära att säljas, enligt uppgifter till FotbollDirekt så är den tyska andraligan den mest troliga destinationen.

– Jag tror det är stor risk att han säljs. Jag har hört att det handlar om två-tre klubbar som varit intresserade. I slutändan, om det blir så, är det bara att säga grattis. Han har ett år kvar och samtidigt är det ofta så att om spelarna vill i väg så kan du inte göra så mycket, säger han efter säsongens första bollpass.