Foto: Bildbyrån

Björn Paulsen, 27, ser av allt att döma ut att lämna Hammarby för spel i Tyskland. Enligt FD:s uppgifter är andradivisionslaget Ingolstadt i förarsätet och nu skriver Donaukurirer att Paulsen åker med laget på träningsläger i spanska Alicante. Enligt FD:s källor ska Bajen ha fått ett bud i sexmiljonersklassen och klubbarna slutförhandlar.

Hammarbystjärnan Björn Paulsen saknades på dagens Bajenträning och har inte varit med någonting i uppstarten.

– Jag tror det är stor risk att han säljs. Jag har hört att det handlar om två-tre klubbar som varit intresserade. I slutändan, om det blir så, är det bara att säga grattis. Han har ett år kvar och samtidigt är det ofta så att om spelarna vill i väg så kan du inte göra så mycket, säger han efter säsongens första bollpass, sa Stefan Billborn till Fotbollskanalen i dag.

Anledningen är att han snart kommer att säljas.

Enligt FD:s uppgifter har det stått mellan två klubbar i den tyska andraligan där Ingolstadt varit det främsta alternativet. Hammarby ska ha fått ett bud i sexmiljonersklassen, men hoppas på mer, och klubbarna förhandlar i skrivande stund.

Nu skriver Donaukurirer att Björn Paulsen förväntas ansluta till lagets träningsläger under måndagen.