• Publicerat 7 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Christoffer Nyman till Norrköping kan bli klart inom kort om man får tro klubbens Twitterkonto. En bild som starkt liknar stjärnan har i dag kablats ut med texten ”10.00 Östgötaporten”.

Christoffer Nyman till Norrköping har det länge spekulerats i. Expressen har tidigare rapporterat om att parterna kommit överens om ett så kallat pre contract för en övergång till sommaren. Nu ser dock övergången ut att kunna verkställas tidigare.

Efter att klubben lagt ut denna bilden på Twitter:

 

Att det är Nyman på bilden är det inge tvivel om, så nånting är helt klart på gång.

Anfallaren skulle i så fall anlända från tyska Eintracht Braunschweig, där det gått lite upp och ner, mest ner den sista tiden. Första säsongen för spelaren var dock klart godkänd då han stod noterade för elva mål på 31 framträdanden i den tyska andradivisionen. Sedan dess har skadorna ställt till det och inför den här säsongen spelar klubben i tredjedivisionen efter att olyckligt ha åkt ner året innan. I år står Nyman noterade för ett mål på sex matcher.