Malmö FF lånar ut två av sina största framtidsnamn till Mjällby i superettan – FD kan avslöja att anfallaren Pavle Vagic spelar i Mjällby i år: 
– Ja, det kan jag bekräfta. Det är lite pappersarbete kvar, men det kommer bli så,  säger Mjällbys tränare Milos Milojevic till FotbollDirekt.se. 

Pavle Vagic debuterade för Malmö FF i allsvenskan 2017, som klubbens första spelare född på 2000-talet. Under fjolårssäsongen var jättetalangen född 2000 utlånad till Jönköpings Södra i Superettan.

Nu kan FD avslöja att Vagic är klar för Mjällby – ett lån för hela 2019. Det hela bekräftas av Mjällbys huvudtränare Milos Milojevic.
– Ja, det kan jag bekräfta. Det är lite pappersarbete kvar men det kommer bli så, säger han till FotbollDirekt.se.

– I morgon ska vi göra klart allting, säger Milojevic.

Mjällbys tränare berättar om vad han känner att man har på gång tillsammans med Malmö.
Milojevic säger att man hittat en bra ton med MFF:
– De (MFF) tror på vårt projekt. Förhoppningsvis så kan det här göra så att han kommer närmare en startelva i MFF genom att få speltid hos oss. Det är en win-win för alla parter.

Men inte nog med Pavle Vagics namn – ett till tas även i från skåningarna – det gäller mittfältaren Felix Konstandeliasz (född 1999). Han kommer liksom Vagic lånas ut från MFF till Mjällby den här säsongen. Något som bekräftas av tränaren:

– Det stämmer. Vi hoppas kunna göra allt klart med bägge två i morgon, säger Milos Milojevic.

– Det är en möjlighet för dem att få speltid och hjälpa oss, samtidigt som de utvecklas och förhoppningsvis kommer närmare en startelva i MFF.