Gif Sundsvall hoppas att förlänga med två startspelare och ser två behov som behöver fyllas – en ytterforward och en mittback.
– Vi förhandlar med några spelare och hoppas bli klara så snart som möjligt, säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Lagkaptenen, skyttekungen och stjärnan Linus Hallenius förlängde sitt kontrakt med fem år. Ett oerhört viktigt besked för Giffarna som dessutom säkrade upp målvakten Lloyd Saxton på en förlängning bakom givne ettan William Eskelinen.

Nu återstår två kontrakt att förlänga. Dels med mittbacken Eric Björkander och så handlar det om wingbacken Jonathan Tamimi.

– Vi sitter i förhandlingar med både Björkander och Tamimi och gör allt vi kan för att hitta en spännande framtid för dem i GIF Sundsvall. Vi har intensiva förhandlingar just nu och det kommer att vara klart innan träningen drar i gång den 15 januari. Antingen är de på plats då, eller så har de valt något annat alternativ, säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Utöver att förlänga med duon så vill Hagblom ha in en mittback och en ytterforward innan han är nöjd.

– Eftersom både Chidi Omeje och Peter Wilson kanske inte är 100-procentiga efter sina skador, när vi startar upp så känner vi att vi behöver säkerställa med ytterligare offensiva kvaliteter.

– Vi förhandlar med några spelare och hoppas bli klara så snart som möjligt. Men det viktigaste är att det är rätt spelare, säger han.